top of page

OP KOT!

ACTUEEL

Verhuur 2020-2021

Vanaf volgend academiejaar is studentenresidentie 3POLIS in handen van nieuwe uitbaters. Alle informatie omtrent de overgang en verhuur vind je op: www.opkotindiepenbeek.be

 

De informatie op deze website is enkel van toepassing op het huidige academiejaar.

CONTACT

Adres

Nierstraat 3

3590, Diepenbeek

ALGEMEEN

CONCEPT

3POLIS is een nieuwbouw studentenresidentie op wandelafstand van de campussen in Diepenbeek. In totaal zijn er 54 ruime, luxueuze studentenstudio's verdeeld over drie gebouwen. De studenten leven hier samen in kleine groepjes van telkens zes kamers. Elke verdieping heeft een moderne uitgeruste gemeenschappelijke keuken waar studenten elkaar kunnen treffen, samen koken en samen ontspannen. 

Neem zeker ook nog een kijkje op onze Facebook- en Instagrampagina:

  • https://www.facebook.com/3POLIS-1806
  • Instagram - Black Circle
Concept

TROEVEN

Ruime kamers

De kamers hebben een oppervlakte van maar liefst 21m² tot 27m². Ze zijn volledig bemeubeld, hebben een koelkast met diepvriesvak en een boxspring met comfortabele matras. Echt een kot met alle comfort!

Eigen badkamer

De moderne, volledig betegelde badkamers zijn uitgerust met een douche, glazen douchewand, hangtoilet, lavabo, spiegel en kast.

Akoestisch geïsoleerd

Bij het ontwerp van 3POLIS is er speciale aandacht besteed aan het akoestisch comfort van de studenten. De gebouwen zijn bijgevolg voorzien van goed geluidswerende ramen, muren en vloeren. Ook tussen de studentenkoten is er een goede geluidsisolatie.

Parking

De ruime, verlichte parking bevindt zich direct naast de drie gebouwen. Naast de voordeur van elk gebouw is er een ruime fietsenstalling voorzien.

Kleine groepen

Ons uniek concept van zes studio's met een eigen gemeenschappelijke keuken per verdiep leent zich perfect om vriendschapsbanden te smeden. Voorts is er ook één verdiep met vier en één met acht studio's.

Ecologisch

3POLIS wordt verwarmd met een energiebesparende, geothermische warmtepomp.

Een extra voordeel hiervan is de energiezuinige koeling op iedere kamer in de zomer.

Gemeenschappelijke keukens

Iedere verdieping beschikt over 

volledig uitgeruste keuken met moderne keukenapparatuur. De gemeenschappelijke keukens en gangen worden wekelijks grondig gepoetst.

Ontspanning

3POLIS biedt meerdere ontspanningsmogelijkheden zoals de ping-pongtafels, pick-nickbanken ... Voorts is er ook een aparte, polyvalente ontspanningsruimte voorzien. Ideaal voor filmavonden, samen voetbal kijken, ...!

Nieuwbouw

De studio's worden voor de eerste maal verhuurd in het academiejaar 2018-2019. Desondanks hebben we al meer dan 30 jaar ervaring met het verhuren van studentenstudio's.

Duidelijke prijzen

Naast de huurprijs is er een vaste forfait voor de kosten. Geen onaangename verrassingen op het einde van het academiejaar!

Troeven

ONTSPANNING

Gezellige keukens

Om samen te koken en bij te babbelen.

Extra ontspanningsruimte

Ideaal om met de grotere groep activiteiten te organiseren.

Groene tuin

Om samen te pick-nicken en te genieten van lange zomeravonden.

Ping-pongtafel

Perfect om het hoofd even leeg te maken.

Ontspanning
bottom of page